Medezeggenschap lanceert nieuwe website

Alle informatie over de Nijmeegse universitaire medezeggenschap wordt voortaan gebundeld op een centrale website: NUMedezeggenschap.nl. De website is een initiatief van de Universitaire Studentenraad (USR) en de verschillende FSR’en.

Het doel van de website is tweeledig,” zegt Tamara van Lith, lid van de Universitaire Studentenraad, “enerzijds willen we studenten beter en eenvoudiger op de hoogte brengen van wat er speelt in de medezeggenschap. Anderzijds is de website erg handig om met de medezeggenschap onderling informatie te delen.

Communicatie is altijd al een probleemkindje geweest van de medezeggenschap,” aldus Loek Zanders, lid van Facultaire Studentenraad van de Faculteit der Managementwetenschappen. “Met dit initiatief bieden we de verschillende organen de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien.

In dit moderne tijdperk is de website ook gekoppeld aan verschillende Social Media-accounts. Updates van website zijn beschikbaar voor je ‘wall’ en je ‘timeline’.