USR stelt rondvraag over Vox

De kwestie-Vox is de afgelopen dagen weer flink opgewaaid. Nadat het blad vorig jaar in frequentie werd teruggebracht en de site gedevalueerd werd tot een intern nieuwsmedium was het even stil, maar door nieuwe incidenten is de strijd weer losgebarsten. Op de portal mag niet gepubliceerd worden over de kwestie-Roos Vonk, zo schrijft ANS-Online. Zelfs een columnist mag hierover niet publiceren.

Komende maandag zal de Universitaire Studentenraad in de Overleg-GV vragen stellen over de situatie rond het universiteitsmedium. Daarnaast zal de USR aandacht vragen voor videocolleges, die vorig jaar werden afgeschaft maar dit jaar weer gewoon in sommige studies plaatsvinden. Ten slotte is er een rondvraag opgesteld over een mail bij Rechtsgeleerdheid met betrekking tot het vragen van instellingsgeld voor een tweede afstudeerrichting binnen dezelfde master.