Van start

Vorige week is het collegejaar ingeluid met de plechtige opening van het academisch jaar. Op diezelfde maandag is ook de nieuwe Universitaire Studentenraad geïnstalleerd en is er gestemd over commissies en voor het nieuwe presidium. Loeke Salemans zal de USR het komende jaar voorzitten, terwijl Arlette van Lint vicevoorzitter is en Mart Waterval secretaris.

De USR is op woensdag en donderdag geschoold in het klooster van Soeterbeeck in Ravenstein. Volgende week zullen naar aanleiding van de brainstorm op deze scholing verschillende taskforces ingesteld worden, waaruit enige speerpunten van de studentenraad van het komende jaar duidelijk zullen worden. Input is echter altijd welkom. Ook als jullie vragen hebben, staat de studentenraad klaar om die te beantwoorden. Twijfel niet en stuur een mailtje naar usr@student.ru.nl!

Voor de volledige commissieindeling van de USR het komende jaar klik hier.