Stemverhouding FGV later op de agenda

In onze nieuwsbrief schreven we nog dat de stemverhouding binnen de Facultaire Gezamenlijke Vergadering (FGV) in de novembercyclus op het programma zou staan, maar inmiddels is dat achterhaald door de feiten. De reactie van het College was niet volledig omdat niet alle stukken waren aangekomen. Hierdoor heeft het College extra tijd nodig om een goede reactie op alle stukken te formuleren, om de stemverhouding binnen de FGV de aandacht te geven die het verdient. Dit agendapunt is derhalve doorgeschoven naar de decembercyclus.

In de novembercyclus staan wel op het programma: de stand van zaken met betrekking tot IRUN en internationalisering, de USR-notitie over weblectures, de strategische agenda van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het verdwijnen van gesubsidieerde banen, waaronder bij de fietsenmaker onder het Erasmusgebouw. De voorbereidende vergadering vindt plaats op 31 oktober om 14 uur in de Senaatszaal van de Aula, de overleg GV is op 7 november op een aangepast tijdstip van 13:30 uur in de Senaatszaal van de Aula en de afsluitende vergadering staat gepland voor 14 november 14 uur, eveneens in de Senaatszaal van de Aula.