Studenten opgelet: OSIRIS komt eraan

Een jarenlange voorbereiding is eraan vooraf gegaan, maar in de komende weken gaat het dan eindelijk gebeuren: de Radboud Universiteit zegt ISIS/KISS vaarwel en heet OSIRIS welkom. Studenten zullen zich hiermee binnenkort moeten inschrijven en hierover zal iedere student een mail en een brief ontvangen, naast alle andere informatiekanalen die worden toegepast. Voor studenten die veel gebruik maken van de Studentenportal zal er overigens weinig veranderen, zij zullen via de portal eenvoudig toegang hebben tot OSIRIS; voor ouderejaarsstudenten die nog direct naar ru.nl/kiss gingen, wordt het waarschijnlijk even wennen.

De komst van OSIRIS brengt echter ook wat ongemakken met zich mee. Waarschijnlijk zullen studenten zich een ruime week niet kunnen inschrijven voor colleges en tentamens: waarschijnlijk tussen 9 en 20 december. Houd hier daarom rekening mee!