FSR Sociale wetenschappen organiseert boekenverkoop voor het goede doel!

Van 12 tot en met 23 december vindt iedere werkdag in de middagpauze (12.30 tot 14.00u) een boekenverkoop plaats in TvA 4.00.04. Alle dubbele boeken uit de collectie van de faculteit sociale wetenschappen worden verkocht voor 1 Euro per stuk. Je kunt je collectie dus zeer goedkoop aanvullen! Zorg dat je er bij bent, want na de verkoop worden alle niet verkochte boeken vernietigd.

Ragweek
De opbrengst van de boekenverkoop komt ten goede aan de Ragweek. De Ragweek is de Goede doelen week die ieder jaar plaatsvindt op de Radboud Universiteit (en een aantal andere universiteiten in Nederland). Dit jaar gaat het geld van de Ragweek naar Stichting Kidsrights en stichting MS Research. Op nijmegen.ragweek.nl vind je alle informatie.

Dus kom tussen 12 en 23 december naar de FSW boekenverkoop, in TvA 4.00.04, en vul je collectie aan voor slechts 1 EURO per boek en steun meteen het goede doel!