Morgen informatiebijeenkomst WZP

De afgelopen anderhalve week heeft Wat Zijn de Plannen (WZP) informerende actie gevoerd op onze universiteit. Door middel van flyeren, koffie uitdelen en het houden van collegepraatjes werd getracht om de Nijmeegse student beter te informeren over de overheidsmaatregelen die genomen worden en universitaire regelingen die veranderen. Momenteel bevinden we ons in de tweede week van dit project en naderen we het sluitstuk, namelijk: het Interactieve Informatiecollege op 15 december in de pauze (12:30-13:30) in het Collegezalen Complex, zaal 4. In samenwerking met Dienst Studentenzaken wordt gezorgd voor een panel aan deskundigen en aan jou is het om alle vragen die je hebt te stellen.

Komen de maatregelen van de site van Wat Zijn de Plannen vaag bekend voor, maar zie jij door de bomen het bos niet meer? Noteer het Interactieve Informatiecollege van aanstaande donderdag dan in je agenda, en zorg dat je erbij bent. Iedereen is welkom!

Heb jij naar aanleiding van www.watzijndeplannen.info of het Interactieve Informatiecollege van 15 december nog vragen, neem dan contact op met de studieadviseur van jouw opleiding of met de balie van de Dienst Studentenzaken (balie@dsz.ru.nl of 024-3612345).