IOWO-congres 26 januari – De beelden

Vorige week donderdag 26 januari vond in het Huygensgebouw het opheffingscongres van het IOWO plaats. Dit instituut van adviseurs voor onderwijsbeleid en -organisatie zal door bezuinigingen van het College van Bestuur verdwijnen van de Radboud Universiteit, maar bood medewerkers en medezeggenschap van de RU wel nog de kans om via workshops, een lezing en een paneldiscussie meer te leren van de werkzaamheden van het IOWO, de waarde van het IOWO en de kennis van het IOWO. USR-voorzitter Loeke Salemans en USR-vicevoorzitter Arlette van Lint zaten in het panel, waarvan onder dit bericht foto’s te zien zijn.

Op de website van het congres zijn niet alleen de foto’s te vinden, maar ook de powerpoints van alle workshops. Meer weten over profilering van onderwijsinstellingen, op een verantwoorde manier toetsen of kritisch denken in het curriculum? Kijk dan op de site van het IOWO!