Vanaf 27 februari ook in UB en bij Letteren/FFTR Péage

De invoering van Péage, die dit jaar gefaseerd gebeurt, verloopt momenteel relatief voorspoedig. Op de Faculteit der Managementwetenschappen is men tevreden over het nieuwe systeem, waarmee betalen voor printen en kopiëren eenvoudig kan via de Campuscard.

Aanmelding voor het Péage-systeem was aanvankelijk echter niet eenvoudig. Er waren twee codes en een apparaat op de campus nodig om het Péage-systeem werkzaam te maken op je Campuscard. Op verzoek van de USR is deze procedure inmiddels vereenvoudigd. Met één druk op de knop kan de RU-student op iedere pc Péage activeren op zijn of haar Campuscard.

Ons advies is om dit snel te doen, omdat op maandag 27 februari ook de Universiteitsbibliotheek en het Erasmusgebouw over zullen gaan op Péage! Eerder was dit al het geval in de Thomas van Aquinostraat en in het Spinozagebouw. De bètafaculteit heeft te maken met een overgangssysteem, terwijl het UMC voorlopig nog niet met Péage te maken krijgt omdat de omzetting hier meer tijd kost, doordat hier voorheen met een ander systeem werd gewerkt dan op de rest van de RU.

Meld je nu snel aan voor Péage, voordat de omzetting plaatsvindt! Kijk op de website voor een duidelijk stappenplan: www.ru.nl/peage. Je Campuscard kun je vervolgens opladen bij één van de oplaadpunten.