Dienst Studentenzaken organiseert de Studieboost

Ondanks alle druk toch gemotiveerd blijven studeren?

Voor iedere RU student organiseert Dienst Studentenzaken de studieboost
Sinds de langstudeerdersboete en Bindend Studieadvies komt het er op aan: je wilt studeren en kunt het, nu nog scoren.
De studieboost is het best te vergelijken met een clinic, een masterclass, een powertraining. Je bent een week lang van 7.30 tot 16.30 uur volledig en uitsluitend met je studie bezig. Dagelijks starten we met het ontbijt en ronden we af met een zelfcheck. Je kunt je colleges en werkgroepen aanhouden volgens je planning. Daarvoor en daarna krijg je workshops in strategisch studeren, persoonlijke effectiviteit en mentale energie. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstudie en kun je de trainers aanspreken voor ondersteuning en advies.

De Studieboost helpt je om je studie voorrang te geven en studieconditie op te bouwen.

Het doel: Na deze week ben jij makkelijker in staat je studiesucces te managen.
Om dit doel te kunnen garanderen laten we slechts een beperkt aantal studenten toe.
Kosten: € 25,- inclusief ontbijt.

Het is belangrijk dat je alle spullen meeneemt (laptop, artikelen, boeken, pen, papier enz.) die je die dag nodig zult hebben. Niet is zo frustrerend voor je plannen als de ontdekking dat je niet verder kunt omdat je iets thuis hebt laten liggen.
Het laatste en misschien wel belangrijkste punt; jij gaat aan de slag. Er is een wezenlijk verschil tussen ‘praten over’ je studieplannen en ‘studeren’. Het eerste gaan we zo min mogelijk doen, het tweede zoveel mogelijk. Gevolg: aan het einde van elke middag kom je thuis en ben je tevreden over je studiedag.

Wij zien je graag in de studieboost. Wees er snel bij, op maandag 16 april tot en met donderdag 19 april a.s.. Inschrijven kan via www.ru.nl/sis. Let op: Voor studenten die bezig zijn met de scriptie is er de scriptieboost, een week later. Meer informatie? Check de website www.ru.nl/begeleiding of mail naar secretariaatASB@dsz.ru.nl