Week van het Studentenbestuur begonnen!

Het Nijmeegs Universiteitsfonds organiseert samen met de Universitaire Studentenraad (USR) van 19 t/m 23 maart de “Week van het Studentenbestuur”. Doel van deze week: studenten ervan bewust maken dat een bestuursfunctie bij een studie- of studentenvereniging niet alleen een geweldige en unieke ervaring is, maar ook nog steeds goed mogelijk naast de studie. Daarnaast heeft de week ook tot doel om de hele Nijmeegse academische gemeenschap te laten zien hoe belangrijk studentbesturen zijn.

Activiteiten
Gedurende de week zal op verschillende (ludieke) manieren aandacht worden gevraagd voor het belang van studentbesturen. Zo is er onder andere op 21 maart de Open Kamerdag, waarbij besturen geïnteresseerden welkom heten op hun bestuurskamer. Studenten die een bestuursfunctie beogen kunnen terecht bij de voorlichtingsbijeenkomst Besturen iets voor jou?! (CC5, 12.30 uur-13.30 uur): Tijdens deze bijeenkomst vertellen ervaren bestuurders wat er komt kijken bij besturen en wat het je brengt.

Als jij interesse hebt om volgend jaar een bestuursfunctie te vervullen, of je wilt gewoon meer weten over wat er bij komt kijken, let deze week dan goed op!

Meer weten? Kijk op www.ru.nl/studentbestuur