Maandag: informatiebijeenkomst FOndS en Amendement Rouvoet

Studentbestuurders en studentbestuurders in spe opgelet: komende maandag verzorgt de Universitaire Studentenraad voor de gezamenlijke overlegvergadering met de Ondernemingsraad en het College van Bestuur een informatiebijeenkomst over het Amendement Rouvoet en de gevolgen hiervan voor het profileringsfonds van de Radboud Universiteit. Er zal toelichting gegeven worden over de rechten van de USR hierin, er wordt een situatieschets gegeven en de verwachtingen voor de gezamenlijke vergadering worden uiteen gezet.

De bijeenkomst zal maandag om 11 uur aanvangen in de Senaatszaal van de Aula. Om 14 uur begint vervolgens de gezamenlijke vergadering met het college. Tussendoor is om 13:15 uur nog een voorbereidende vergadering over het profiel van de Radboud Universiteit, dus dat is minder interessant voor de geïnteresseerden in de komende wijzigingen van de regeling FOndS.

Wil je dus meer informatie en weten wat er speelt? Heb jij vragen aan de USR? Zorg dat je erbij bent komende maandag in de Senaatszaal van de Aula!