Openingstijden UB tijdens Pasen

De UB is tijdens Pasen gesloten en ook op de zaterdag ervoor. Op Goede Vrijdag is de UB dit jaar echter voor het eerst wél geopend. Hier heeft de USR vorig jaar nadrukkelijk voor gepleit. Nu de Paasperiode echter in een drukke tentamenweek valt, zijn er veel studenten die hierover op beklag hebben gedaan. Vooral over de zaterdag voor Pasen bestaan veel vragen; Eerste en Tweede Paasdag zijn immers bekende feestdagen.

De taskforce UB van de USR heeft dit meteen opgepakt en de UB heeft desgevraagd laten weten de ervaring van dit jaar mee te nemen in het voorstel voor de openingstijden van volgend jaar. Dit jaar zal de UB op zaterdag voor Pasen dus zeker gesloten zijn, maar de kans is aanwezig dat dit volgend jaar niet het geval is.

Studentenvereniging Ovum Novum heeft voor deze Pasen overigens faciliteiten ingericht voor studenten die wel rustig willen studeren en zich thuis niet kunnen concentreren. Meer informatie hierover vind je op de site van Ovum Novum.