Neutraal campagnemoment verkiezingen: stemmen waarop en waarom?

Vannacht om 0.00 is het zover, dan beginnen de verkiezingen. Van 23 tot met 30 mei mogen alle Radboudstudenten hun stem uitbrengen op studenten die hen in de medezeggenschap willen vertegenwoordigen. Een groot deel van de studenten heeft echter geen idee wat deze medezeggenschapsverkiezingen precies inhouden en waarom hun stem van belang is. Daarom heeft de USR-taskforce Betrokkenheid en Verkiezingen een nieuw initiatief genomen: een neutrale verkiezingsflyer. Hierin staat in een notendop uitgelegd op welke medezeggenschapsorganen studenten kunnen stemmen en wat deze medezeggenschap op verschillende niveaus doet. Vanmiddag in de pauze zullen de zittende medezeggenschappers deze flyers uitdelen en ook later deze week zullen de flyers verspreid zijn over de campus om helderheid te geven en zo ook bij te dragen aan een hoge stemopkomst. Via www.ru.nl/verkiezingen kunnen alle studenten hun stem uitbrengen op kandidaten voor hun opleidingscommissie, facultaire studentenraad en universitaire studentenraad. Maak hier dan ook gebruik van en ga stemmen!