Wat vind jij van de catering op de campus?

De Universitaire Studentenraad (USR) lanceert vandaag een enquête over de restauratieve voorzieningen van de universiteit. De USR heeft de enquête ontwikkeld naar aanleiding van negatieve berichten van studenten over prijs, kwaliteit en diversiteit van het aanbod. De USR herkent deze klachten, maar wil van studenten preciezer weten waar de klachten vandaan komen. Middels deze enquête zal de USR een beter beeld krijgen van de wensen die studenten hebben over de catering op de campus.

Met de vergaarde gegevens kan de USR een rapportage opmaken en zijn conclusies trekken over verbetermogelijkheden. Patrick Verleg, voorzitter van de USR: “We horen vaak klachten over de catering. De USR wil de restauratieve voorzieningen graag verbeteren en inventariseert daarom waar studenten behoefte aan hebben. De USR zal alle meningen bundelen en terugkoppelen aan de universiteit”.

Het invullen van de enquête kost niet meer dan drie minuten. De USR heeft de omvang van de enquête beperkt gehouden. De enquête is hier in te vullen.