Academisch Schrijfcentrum Nijmegen behouden!

Gistermiddag werd tijdens de overlegvergadering met het College van Bestuur bekend dat het Academisch Schrijfcentrum Nijmegen (ASN) behouden blijft. Het schrijfcentrum zou per 1 januari 2013 de subsidie van het College van Bestuur verliezen, maar er is nu toch een oplossing gevonden. De faculteiten betalen voor een groot deel mee aan het ASN en ook het College van Bestuur legt voor 2013 nog wat geld bij. Een structurele oplossing is er echter nog niet gevonden. De USR heeft in de vergadering aangedrongen op tijdige besluitvorming, om te voorkomen dat er over een jaar wederom onduidelijkheid is over het ASN.

Vorige week stuurden we met de Gezamenlijke Vergadering nog een brief aan het College van Bestuur en College van Decanen met de oproep om er uit te komen. Voor 2013 is dat in ieder geval gelukt. De USR hoopt van harte dat er komend jaar ook een structurele oplossing wordt gevonden.