Welke software mis jij nog?

De Universitaire Studentenraad kan niet zonder input van studenten. Zo vroegen wij eerder al naar de mening van studenten over de Restauratieve Voorzieningen en zijn we samen met FSR-en bezig om te kijken naar de aanbevelingen die vorig jaar in het kader van de Internationalisering zijn gedaan.

De USR is met tal van onderwerpen bezig en ook ICT heeft onze aandacht. Zo hebben wij veelvuldig overleg met de Gebruikersdienst ICT (GDI), die in september op alle computers Firefox heeft geïnstalleerd. Dit gebeurde op aandringen van de USR, omdat we van veel studenten te horen kregen dat ze dit graag terug zouden zien op de computers van de RU. En nu zijn wij benieuwd: welke software mis jij nog? Laat het ons hier weten, zodat we dit mee kunnen nemen in onze gesprekken!