Nationale Studentenenquête 2013 – Vul ‘m in!

Ieder jaar wordt onder alle studenten in Nederland de ‘Nationale Studentenenquête’ afgenomen, waar in jij je eigen opleiding kunt beoordelen. De medezeggenschap hecht er veel waarde aan als jij deze invult! Dit helpt de opleidingen aan de RU om de kwaliteit van het onderwijs en voorzieningen te verbeteren. Daarnaast worden de resultaten gebruikt om aankomend student te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze: de resultaten worden o.a. gebruikt voor de Keuzegids, Elsevier Beste Studies en de onafhankelijke vergelijkingssite www.studiekeuze123.nl.

Meedoen via internet

Meedoen kan eenvoudig door te klikken op de link in de e-mail die je op je studentmail ontvangen hebt (week 3/4). Je kunt tot en met 24 maart 2013 de enquête invullen, wat ongeveer 15 minuten duurt.