Wat te doen als je naar het buitenland wilt?

Van dinsdag 19 februari tot donderdag 21 februari vinden de Wil Weg Dagen plaats op de campus. Tijdens deze dagen vinden op alle faculteiten en bij een aantal opleidingen voorlichtingsbijeenkomsten plaats. Tijdens de bijeenkomsten word je uitgebreid geïnformeerd over de stappen die je moet ondernemen en kun je je laten inspireren door de verhalen van studenten die je voorgingen.

Heb jij plannen om in de komende tijd het buitenland op te zoeken in het kader van je studie?
Klik hier om te kijken bij welke bijeenkomst je moet zijn!

Daarnaast is er op donderdag 21 februari om 19:15 in CC3 een inspirerende filmavond, georganiseerd door International Student Organisations Nijmegen (ISON). De film L’Auberge Espagnole wordt dan vertoond, waarin een Franse student met een Erasmusbeurs naar Spanje gaat.