USR zet zich in voor de Ragweek

RagweekVanaf dinsdag 5 maart vindt de Ragweek weer plaats: een jaarlijks terugkerende week waarin verschillende studentenorganisaties van de RU en HAN samenwerken om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen voor twee goede doelen. Ook de Universitaire Studentenraad zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen.

Gedurende de hele week (van 5 t/m 12 maart) zamelt de USR Radboud-servies in. De USR zal langs alle werkkamers trekken om servies op te halen en terug te brengen naar het Facilitair Bedrijf. Ook alle studie- en ontmoetingsplekken zullen met een bezoekje worden vereerd.
Heb jij thuis nog Radboud-servies staan en voel je je schuldig? Lever dit dan in op de USR-kamer aan de zijkant van TvA3!

Als je dan toch op onze USR-kamer komt, kun je ook meteen een lootje kopen voor de Ragweek-loterij. Aan het eind van de week zullen er vier winnaars uit de bus komen die een luxe lunch met de Rector Magnificus in Huize Heyendaal krijgen aangeboden. Deze lunch vindt plaats op 4 april. Heb je een paar aanbevelingen aan de Rector? Wil je dhr. Kortmann beter leren kennen of heb je gewoon zin om een luxe bammetje te delen met de rector? Koop dan een lootje! Een lootje kost €1,- en je krijgt er 5 voor €4,-. De volledige opbrengst van de lootjesverkoop gaat naar de Ragweek.