Maak kennis met: Robert Smeets

De FSR Managementwetenschappen behartigt inmiddels alweer een half jaar de belangen van studenten. Maar wie zijn jullie vertegenwoordigers eigenlijk? Het is hoog tijd om nader kennis met ze te maken. Vandaag: Robert Smeets.

‘Mijn naam is Robert Smeets, ik ben 21 jaar oud en masterstudent bestuurskunde. Oorspronkelijk kom ik uit het Zuid-Limburgse Puth, maar ik woon inmiddels al drie jaar in Nijmegen. Dit jaar ben ik vicevoorzitter van de Facultaire Studentenraad van onze faculteit. In deze rol ga ik mij dit jaar inzetten voor de belangen van de studenten op facultair niveau.

Hobby’s van mij zijn allereerst wielrennen, zowel het zelf fietsen als het aandachtig toeschouwer zijn van wielerspektakel vind ik erg leuk. Naast wielrennen zijn ook voetbal, met name Roda JC, en tennis hobby’s van mij. Ook ben ik vaak wel te porren voor een borreltje en een praatje.

Wat betreft de FSR vind ik vooral de zichtbaarheid van belang. Het is belangrijk dat studenten weten wat wij doen en welke problematiek er speelt op de faculteit. Ook is het van belang dat studenten weten waar ze terecht kunnen met problemen ten aanzien van onderwijs en voorzieningen op de faculteit. Wij zullen altijd meteen kijken wat we met specifieke input van studenten kunnen doen. Dus wanneer jullie als studenten tegen problemen aanlopen, laat het ons dan vooral weten!’