PERSBERICHT: PILOTS WEBLECTURES VAN START

Vanaf februari zal er op de managementfaculteit gestart worden met de pilots voor de weblectures. Al in 2011 werd er een notitie geschreven door de Universitaire Studentenraad (USR) over de invoering van deze weblectures. In totaal zullen er vier cursussen opgenomen worden, te weten: Strategie en Kwantitatieve Onderzoeksmethodologie bij Bedrijfskunde, Kosten en Baten van het Openbaar Bestuur bij Bestuurskunde en Internationale Organisaties bij Politicologie. De pilots zijn een voorbereiding op de weblectures die vanaf 1 september 2014 structureel beschikbaar moeten zijn op de Radboud Universiteit. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk te weten waar onder andere docenten en studenten tegenaan lopen in het gebruik van de weblectures.

In maart zal er ook een pilot starten op de faculteit van Medische Wetenschappen, deze pilot loopt waarschijnlijk tot de zomervakantie. ‘De USR is erg blij dat er nu schot in de zaak zit. Dat de pilots nu van start gaan, betekent dat we goed op schema liggen voor 1 september 2014’ aldus voorzitter Jip Mennen.