Rector on Tour: Faculteit der Letteren en Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

erasmus

Het is alweer tijd voor de tweede Rector on Tour dit collegejaar! Vier keer per jaar zal de rector een faculteit bezoeken om daar in gesprek te gaan met  studenten over allerlei zaken die ze aangaan. 6 februari van 16:00 tot 17:30 zal hij de Faculteit der Letteren en Faculteit der    Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen gaan bezoeken. Erasmusgebouw: meer dan een magnetron? luidt de titel en er  zullen  verschillende onderwerpen aan worden  gehaald. Een van de onderwerpen is de keuze van de Radboud Universiteit om aan de ene kant te  investeren in een brede universiteit of aan de andere kant te investeren in de zogeheten ‘topsectoren’.

Kom gezellig langs om mee te praten samen met de rector en geniet uiteraard van de gratis taart!
 6 februari 2014
16:00-17:30
 Erasmusgebouw 2.55

 

 

Voor meer informatie:

https://www.facebook.com/events/251955288313901/
http://www.ru.nl/usr/rector_on_tour/actueel/