De Facultaire Studentenraad Sociale Wetenschappen stelt zich voor

FSR FSW

De Facultaire Studentenraad (FSR) behartigt de belangen van alle studenten aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Dit doen wij door in overleg te gaan met medewerkers, docenten en het faculteitsbestuur en zo namens jullie een constructieve bijdrage te leveren aan onze faculteit.

De leden van de FSR 2014/2015 zijn:
Sanne van der Drift (voorzitter) – Sociologie
Marcel de Korte – Kunstmatige Intelligentie
Glenn Fiers – Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies
Melanie Klösters – Communicatiewetenschap
Fenna Dekkers – Psychologie
Sofie Dings – Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Dit jaar zullen wij ons onder andere richten op internationalisering, arbeidsmarktoriëntatie, onderwijsinnovatie en de (Engelse) taalvaardigheid van studenten, docenten en medewerkers. Naast deze speerpunten willen we ook graag met jullie input aan de slag. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat onze faculteit nog beter wordt!

Wil je ons helpen? Laat je ideeën en tips dan horen! Spreek ons aan, stuur een mailtje naar fsrsoc@gmail.com of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.