De verhuizing van de Faculteit der Managementwetenschappen

In september 2017 zal het eerste deel van de faculteit verhuisd zijn naar het Gymnasion, de rest volgt in september 2019. Tegelijkertijd zullen TvA 3 en 5 gesloopt worden om plaats te maken voor de nieuwbouw van Sociale wetenschappen. In september 2017 zal ook de extra vleugel zijn aangebouwd zoals te zien is op het plaatje.
Vanuit de facultaire medezeggenschap zijn we druk bezig om samen met de architect de definitieve plannen af te maken. Aangezien er nog steeds veel verandert, zijn deze niet openbaar gemaakt. Je bent natuurlijk van harte welkom om ze een keer in te zien, spreek daarvoor Ruud Penders van de FSR Managementwetenschappen even aan, of mail naar studentenraad@fm.ru.nl voor een afspraak. De fase waarin men vooral bezig is met het tekenen van muren en verdelen van vierkante meters loopt op zijn einde. Dat betekent dat de komende maanden de volgende fase met de binnenhuisarchitect ingegaan zal worden. Hoe gaat het gebouw eruitzien, hoe gaan we het een mooie uitstraling geven en hoe gaan we het studielandschap etc. inrichten? Hierbij zal de input vanuit de studentenenquête goed van pas komen!

Dit als korte update, vragen of opmerkingen? Spreek gerust de FSR of de assessor van de Faculteit der Managementwetenschappen aan, of mail naar studentenraad@fm.ru.nl!Gymnasion