Jessica stelt zich voor

Beste allemaal,
Mijn naam is Jessica Oudenampsen en ik zal dit jaar namens asap zitting nemen in de USR. Zelf zit ik in mijn 5e jaar van de studie Geneeskunde, waarbij ik dus mijn coschappen loop. Nadat ik veel in de medezeggenschap heb gedaan op de Medische Faculteit de afgelopen jaren, werd het voor mij tijd om ‘de rest’ van de Radboud Universiteit eens te ontdekken.
Dit jaar wil ik me in de USR, naast de algemene taken en onderwerpen, graag inzetten voor meer zichtbaarheid van de medezeggenschap, goede studiewerkplekken en de mogelijkheden voor interdisciplinair onderwijs.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat de Medische Faculteit iets minder een eiland wordt. Ik hoop dat ik in het komende jaar, in samenwerking met veel mensen van de Radboud Universiteit en het Radboudumc, de kloof tussen beiden weer iets kleiner kan maken. We kunnen veel van elkaar leren en daardoor beiden beter worden en daar hoop ik ook dit jaar weer aan te kunnen bijdragen!
Heb jij ideeën voor de medezeggenschap? Heb jij onderwerpen die wij als USR echt aan moeten pakken? Ik hou van koffie en van bier dus bij dezen nodig ik je van harte uit om er eens over in gesprek te gaan!
Een fijn academisch jaar gewenst en hopelijk tot snel!
Jessica Oudenampsen