Lara stelt zich voor

Mijn naam is Lara Mascini en dit jaar neem ik zitting in de USR namens het B.O.S., de koepelvereniging van de Nijmeegse studentenverenigingen. Zelf ben ik begonnen aan de bedrijfskundemaster Organizational Design and Development. Ik vind het belangrijk dat studenten naast ‘het studeren’ de ruimte hebben om zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Daarom zal ik mij dit jaar onder andere inzetten voor de Actieve Student, zodat studenten tijdens hun studententijd plezier kunnen maken, uitvinden waar hun ambities liggen en een waardevol netwerk opbouwen waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Op die manier hoop ik dat de nadruk meer komt te liggen op het ‘student zijn’. Je studententijd is ten slotte de mooiste tijd van je leven!
Heb je suggesties hoe dit verder mogelijk gemaakt kan worden of heb je andere ideeën? Neem dan vooral contact met me op!