Nienke stelt zich voor

Hoi allemaal!
Ik ben Nienke, vierdejaars student Wiskunde, Informatica en Taalwetenschap. Ondertussen loop ik al weer een tijdje rond op deze universiteit en merkte ik dat hoewel we het best redelijk voor elkaar hebben er toch nog wel wat dingetjes beter kunnen. Vandaar dat ik besloten heb om in de USR te gaan. Specifiek merkte ik dat hoewel we ondertussen meer dan 10% internationale studenten hebben, de internationalisering best moeilijk gaat. Vandaar dat ik me dit jaar via ISON, de koepel voor internationaal georiënteerde studentenorganisaties, in de USR ga inzetten voor de internationale student en de integratie van internationalen. Ook probeer ik de lidorganisaties van ISON zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Daarnaast wil ik me ook nog wel bezighouden met een aantal andere onderwerpen zoals de vorm die de medezeggenschap heeft op onze universiteit. Ik krijg het dus druk genoeg dit jaar, maar mocht je nog vragen hebben over wat ik doe of goede ideeën hebben, dan kan ik wel wat tijd vinden om het erover te hebben.