Savannah stelt zich voor

Mijn naam is Savannah Mellendijk, ik ben 22 jaar oud en geschiedenisstudent aan de Radboud Universiteit. Komend jaar neem ik zitting in de Universitaire Studentenraad als politiek commissaris van het Samenwerkingsoverleg Faculteitsverenigingen, een koepel voor de studieverenigingen van de universiteit. Als politiek commissaris zal ik komend jaar hun belangen behartigen op het hoogste niveau van de medezeggenschap. Geschiedenis is mijn grootste passie, daarnaast was ik afgelopen jaar met veel plezier de voorzitter van de Geschiedenis Studentenvereniging Excalibur. Komend jaar hoop ik mijn ervaring als bestuurder, aangevuld met de kritische blik van een historicus, in te zetten als vertegenwoordiger van de studieverenigingen. Bovendien wil ik mij inzetten voor de actieve student en het verkleinen van de afstand tussen studieverengingen en universiteit. Als Universitaire Studentenraad willen wij de universiteit graag verbeteren, maar dit doen wij niet alleen. Ik sta altijd open voor nieuwe idee├źn en een goed gesprek!