Statement Universitaire Studentenraad over het coronavirus

Beste studenten,

De Radboud Universiteit heeft besloten om tot 31 maart geen onderwijs op de campus te laten plaatsvinden. Al het onderwijs zal zoveel mogelijk op afstand georganiseerd worden. We adviseren onze medestudenten om het laatste nieuws in de gaten te houden op de website van de Radboud Universiteit. Veel studenten hebben vragen over de voortgang van het onderwijs en de tentamens, daarvoor verwijzen we naar de daarvoor ingerichte pagina op de website van de Radboud Universiteit. Verder is het van belang dat studenten de komende periode hun mail goed bijhouden.

De Universitaire Studentenraad laat op dit moment het college van bestuur en het Crisis Management Team aan zet. We houden natuurlijk de vinger aan de pols en dragen bij waar dat mogelijk is. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan oplossingen voor problemen waarvan de exacte strekking nog niet te overzien is. De komende weken zullen we met elkaar een manier moeten vinden om het onderwijs en onderzoek zo goed mogelijk op afstand door te laten gaan.

Namens de Universitaire Studentenraad spreek ik hierbij het volste vertrouwen uit in het college van bestuur, het Crisis Management Team en hun aanpak in deze crisissituatie.

Hans Kunstman, voorzitter Universitaire Studentenraad

https://www.ru.nl/nieuws-agenda/nieuws/coronavirus-radboud-universiteit/laatste-nieuws-radboud-universiteit-en-coronavirus/

https://www.ru.nl/nieuws-agenda/nieuws/coronavirus-radboud-universiteit/veelgestelde-vragen/doet-radboud-universiteit-dragen-voorkomen/