Dag van de Medezeggenschap 2019

Dit jaar zal de Dag van de Medezeggenschap plaatsvinden op 12 februari 2019. Op deze dag zal jouw FSR te vinden zijn op je faculteit, mét gratis brownies! Daarnaast is er een toffe winactie en wordt je natuurlijk uitgenodigd om jouw input te geven aan de Medezeggenschap. We zien je graag!

Waarom een Dag van de Medezeggenschap?
De ‘Dag van de Medezeggenschap’ wordt jaarlijks georganiseerd met het doel om de medezeggenschap meer onder de aandacht van studenten te brengen. Medezeggenschappers zetten zich op alle lagen van de universiteit in om de kwaliteit te waarborgen van het onderwijs en alles wat daar omheen beweegt. De medezeggenschap bestaat uit studenten die zich hiervoor verkiesbaar stellen, veelal zijn studenten echter niet goed op de hoogte van wat de medezeggenschap precies inhoudt.
Op de ‘Dag van de Medezeggenschap’ worden verschillende acties georganiseerd door de Opleidingscommissies, Facultaire Studentenraden en de Universitaire Studentenraad. Zij zullen de student kennis laten nemen en enthousiast maken voor de medezeggenschap. Op deze dag wordt ook gevraagd naar de input van studenten en krijg je daarnaast een kijkje in de keuken van de medezeggenschap. Loop dus langs bij jouw opleiding, faculteit of USR en ontdek de medezeggenschap!