Radboud by Night

Op donderdag 18 april zal de tweede editie van Radboud by Night plaatsvinden. Dit evenement wordt georganiseerd door de Universitaire Studentenraad in samenwerking met Student Life, zodat we met alle studenten kunnen laten zien dat de campus een gezellige plek is waar iedereen zich thuis kan voelen!
De studentenorganisaties uit Nijmegen organiseren de activiteiten op deze avond/nacht, waarmee zij ook aan alle studenten kunnen laten zien hoe leuk de organisaties zijn. De activiteiten zijn ondertussen geïnventariseerd en het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt. Houd de social media dus goed in de gaten!
 
Tijdens het evenement wordt er ook geld opgehaald voor UNICEF. Via de volgende link kun je informatie vinden over het project waar het geld naartoe gaat: https://www.unicef.nl/projecten/jong-jordanie-voorbereid-op-de-banen-van-de-toekomst. 
Om deze avond tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Met onderstaand formulier kun je je aanmelden als vrijwilliger, om bijvoorbeeld achter de bar of met de muntverkoop te helpen. De deadline voor het aanmelden is *maandag 8 april*. 
 

[formidable id=”3″ title=”1″ description=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *