FSR Sociale Wetenschappen

 

FSRsoc

Beste studenten,

Bij deze de samenstelling van de FSR Sociale Wetenschappen:

Voorzitter: Thijs van Egmond
Vice-voorzitter: Jelle Gerritsma
Penningmeester: Abdullahi Ali
Secretaris: Dianne Meijsen
Algemeen Raadslid: Iris Verpaalen
Algemeen Raadslid: Cato Hemels
Assessor: Marloes Hoogstraten

Jullie zullen al wel het een en ander gehoord hebben van ons maar we willen ons toch nog even aan jullie voorstellen. Wij zijn Thijs, Jelle, Dianne, Abdullahi, Iris en Cato en wij zijn de Facultaire Studenten Raad. In de volgende weken zullen we ons ook nog allemaal individueel voorstellen. Aankomend jaar zullen wij ons best doen jullie zo veel mogelijk te helpen met alles wat er binnen deze faculteit speelt.
Aangezien het vaak lastig is voor jullie om nou precies te weten met wat voor vragen of opmerkingen jullie bij ons kunnen aanklopen, zullen wij vertellen waar wij ons zoal mee bezig houden.Dit jaar zal er veel aandacht zijn voor de internationalisering, niet alleen jouw opleinding is namelijk bezig met internationalisering, maar heel de faculteit vindt dit een belangrijk gegeven! Ook zullen wij ons veel gaan bezig houden met het nieuwe gebouw voor de faculteit dat in 2020 zal worden opgeleverd. Verder zullen wij ook een vinger in de pap hebben bij de onderwijsinnovatie, een opleiding is nooit af en daarmee ook de faculteit. Daarnaast zullen wij ons ook hard maken voor voldoende studiewerkplekken voor iedere student!
Mocht je vragen of opmerkingen hebben of heb je iets wat jij graag anders op de faculteit zou willen zien?
Schroom niet om ons aan te spreken, een berichtje via onze Facebook te sturen of een mailtje te sturen naar fsrsoc@gmail.com.

Groetjes,
De Facultaire Studenten Raad