FSR Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Sinds de aanvang van dit collegejaar zijn jullie FSR leden, Isolde Hoogendonk, Ellen van de Logt, Florian van den Akker en Teun van Wieringen, aan het werk om de studenten te vertegenwoordigen in deze faculteit.

Dit jaar hebben wij meerdere uitdagingen, niet alleen zijn we met 4 in plaats van 6 leden, maar we moeten ook een scherp oog houden op hoe al het onderwijs en de faculteit zich aanpassen aan de corona maatregelen. Mede hierom is een van de aandachtspunten voor ons dit jaar is studentenwelzijn, wat we allen ontzettend belangrijk vinden. Verder zijn we samen met Remy (student assessor) bezig met het verbeteren van de cursusevaluaties en zijn we onder meer betrokken bij de kwaliteitsafspraken. 

Al onze updates, meer informatie en al het andere gerelateerd aan de FSR FNWI vind je op: http://www.ru.nl/fnwi/fsr/. Je kunt ons met de mail bereiken op: fsr@science.ru.nl en je kan ons volgen op Facebook (@fsrfnwi) en Instagram (fsr_science_ru). We horen graag al jullie suggesties, klachten en complimenten!

Daarnaast zijn onze OLC’s via de volgende emailadressen te bereiken:

Institute for Science and Innovation Studies; olc.isis@science.ru.nl
Wiskunde; olc.wiskunde@student.ru.nl
Biologie; pc-student.biosciences@science.ru.nl
Moleculaire Levenswetenschappen; pc.mls@student.ru.nl
Natuur- en Sterrenkunde; olc.natuursterrenkunde@student.ru.nl
Informatica en Informatiekunde; pc-students@cs.ru.nl
Science; olc.science@student.ru.nl
Scheikunde; pc.chemistry@student.ru.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *