Stukken voorbereidende GV 31 oktober

Vandaag vindt de tweede voorbereidende GV van het jaar plaats, met USR en OR, waarin de overlegvergadering met het College van Bestuur van volgende week wordt voorbereid. Op het programma staan de strategische agenda van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, waarover collegevoorzitter Roelof de Wijkerslooth volgende week uitgebreid zal vertellen, de USR-notitie over weblectures, de stand van zaken van internationalisering en IRUN en het verdwijnen van enkele ID-banen op de universiteit, waaronder die van de fietsenmakers onder het Erasmusgebouw.

De vergaderstukken zijn hier te vinden (let op: dit is een link naar Radboudnet en dus een login!). Als je interesse hebt de vergadering bij te wonen, dan ben je meer dan welkom om 14 uur in de Senaatszaal van de Aula.