Vul de Studentenenquête in

Spreid het woord! De Studentenenquête staat sinds een paar dagen weer online en alle studenten zijn hiervan per mail al op de hoogte gesteld. Het is van het grootste belang dat zoveel mogelijk mensen deze enquête invullen, want anders dan het lijkt wordt hier wel degelijk beleid op gemaakt. Naast het vaste gedeelte in de algemene studentenenquête wordt er namelijk nog een aantal vragen gesteld, die specifiek ter inventarisatie met betrekking tot aanpassingen van beleid zijn bedoeld. Deze vragen gaan dit jaar over jullie oordeel over Share, Blackboard en de Studentenportal, Bibliotheken, het Nijmeegs Universiteitsfonds (bij sommigen beter bekend als SNUF) en de studiekeuze- en loopbaanbegeleiding van de Radboud Universiteit.

De enquête staat pas een aantal dagen online, maar nu al heeft meer dan 12% van de studenten haar ingevuld. Dit kun je hier ook doen. Houd wel de inlogcode bij de hand, die je per mail ontvangen hebt.