Stukken Overleg-GV 7 november

Vandaag vindt de overleg-GV met het College van Bestuur weer plaats. De agenda komt in grote lijnen overeen met die van de voorbereidende GV van vorige week, maar er zijn enkele stukken aangepast en er staat bovendien een overzicht van de te stellen rondvragen op Radboudnet. Geïnteresseerd? Klik dan hier voor de documenten (pas op: login op Radboudnet). De GV is vanaf ongeveer 14:15 uur openbaar en vindt plaats in de Senaatszaal van de Aula.

Het eerste onderwerp van de agenda, de bespreking van de strategische agenda van Halbe Zijlstra door collegevoorzitter Roelof de Wijkerslooth, wordt in een besloten GV vanaf 13:30 uur besproken. Wel toegankelijk is de bespreking van de USR-notitie over weblectures, de stand van zaken van internationalisering en IRUN en het verdwijnen van enkele ID-banen op de universiteit, waaronder die van de fietsenmakers onder het Erasmusgebouw.