Studentbesturen: kom naar SNUF-cursusmiddag!

Alle studentbestuurders zijn inmiddels bijna in het midden van hun jaar en moeten voorzichtig alweer na gaan denken over hun opvolging. Dit jaar komt daar echter veel extra bij kijken. Door de wijziging in de regeling-FONDS (de bestuursmaandenregeling), die het komende jaar in zal gaan, en daarbij de verschillende maatregelen die vanuit Den Haag worden opgelegd, zullen besturen hun structuur moeten heroverwegen. Efficiencyslagen moeten worden gemaakt om jouw bestuur klaar te maken voor de toekomst, die komend studiejaar al van start gaat.

Het Nijmeegs Universiteitsfonds, SNUF, organiseert komende donderdag 19 januari twee workshops in het kader van deze (eventuele) bestuurlijke wijzigingen. ‘Het nieuwe besturen’ staat hierin centraal. Verschillende trainers zullen met jullie in gesprek treden over het besturen van je vereniging. Dit is niet alleen heel leerzaam en bijzonder interessant, maar ook gewoon leuk. Bovendien kun je collega-bestuurders beter leren kennen. Zoals in de uitnodiging van SNUF al staat: ‘Je krijgt handvaten aangereikt hoe jouw vereniging efficiĆ«nt bestuurd kan worden als de geplande wijzigingen doorgaan.’ De middag kan dus ook nog eens een impuls geven aan de vereniging waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Komende donderdag zullen twee verschillende workshops plaatsvinden: de ene zal ingaan op het hele traject van bestuurlijke vernieuwing, terwijl de tweede workshops bedoeld is voor besturen die hiermee al aan de slag zijn gegaan. Het programma begint om 14 uur met een plenaire bijeenkomst. Om 17 uur zal de middag worden afgesloten met een borrel in het CultuurcafƩ. Twijfel dus niet en meld je vandaag nog hier aan! De inschrijving sluit op dinsdag 17 januari, wees er dus snel bij.