USR aanwezig bij opening Lounge [foto’s]

Afgelopen dinsdag 17 januari vond de feestelijke opening van de Lounge plaats, waarvoor de Universitaire Studentenraad was uitgenodigd. Een borrel en buffet was gereld door de Universiteitsbibliotheek, die veel mensen had uitgenodigd om bij de feestelijkheden aanwezig te zijn. Vicevoorzitter van het College van Bestuur Anton Franken was bijvoorbeeld aanwezig, evenals de directeur van het Cluster Facilitair, Antoine Fraaij.

Nadat UB-directeur Natalia Grygierczyk de feestelijkheden had geopend, mocht ook USR-secretaris en taskforce-UB-voorzitter Mart Waterval (in afwezigheid van USR-voorzitter Loeke Salemans) kort het woord voeren. De USR is blij dat het goed heeft mee kunnen denken over de nieuwe Lounge en hoopt ook in de toekomst goed betrokken te worden bij veranderingen in de UB, omdat deze als studielocatie steeds populairder wordt.

De middag werd afgesloten met een uitgebreid buffet, waar ook enkele studenten die in de UB aan het studeren waren konden genieten.

Voor meer foto’s klik hier.