DSZ organiseert van 23 tot en met 27 april de Scriptieboost!

Staar je dagenlang naar een leeg beeldscherm, wachtend op inspiratie? Lees je doelloos het ene artikel na het andere zonder er achter te komen wat je ermee kunt of wilt? Onderga je nog liever een wortelkanaalbehandeling dan dat je verder met je scriptie aan de slag moet? Maar voel je ook het gewicht van de dreigende langstudeerboete op je schouders?
Tijd voor een Scriptieboost!

De scriptie is het onderdeel van de studie waar de meeste studenten vertraging oplopen. Alle externe structuur is verdwenen. Je hebt geen college meer, geen voorgeschreven boeken en geen aangeleverde vragen. Zelfs de deadline is niet echt concreet. Het gevolg is dat de tijd voorbij vliegt en je langer over je scriptie doet dan nodig is.

In de scriptieboost krijg je de gelegenheid om een week lang intensief te werken aan je scriptie. Van vroeg in de ochtend tot het einde van de middag zal een aantal lokalen beschikbaar gesteld worden om zelfstandig aan je scriptie te werken of ervaringen met “lotgenoten” uit te wisselen. Hierbij zullen begeleiders van de afdeling studentenbegeleiding (ASB) en het schrijfcentrum (ASN) aanspreekbaar zijn voor ondersteuning en advies. Daarnaast zullen gedurende de week verschillende presentaties en workshops aangeboden worden die direct of indirect aansluiten bij jouw scriptieproces.

Elke dag wordt afgesloten met een evaluatiemoment zodat jij steeds meer zicht krijgt op wat werkt en wat niet werkt voor jouw scriptievoortgang. Het is immers de bedoeling dat je na de boostweek verder zelf kunt knallen.

Aanmelden kan via Osiris via de code ASB-ASBTSCRI.