Nationale Studentenenquête 2012 – Doe mee!

Het onderstaande bericht bereikte ons via mensen in het Bestuursgebouw. Twijfel dus niet en vul die NSE in! Het helpt ook daadwerkelijk bij het verbeteren van je onderwijsfaciliteiten, zo blijkt uit het bericht: dit wordt wel degelijk meegenomen in besluiten om deze te verbeteren, vergroten of veranderen.

Laat je dus horen en kijk terug in je Share-mail naar die uitnodiging voor de NSE!

Wie kan er beter oordelen over jouw opleiding en onderwijsinstelling dan jijzelf? Als het goed is, ben je daarom enkele weken geleden per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan de Nationale Studentenenquête (NSE) 2012. Mocht je de enquête nog niet hebben ingevuld, willen we je bij dezen vragen dit alsnog te doen!

De NSE is hét grootschalige onderzoek in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten, waarin gevraagd wordt naar een oordeel over verschillende aspecten van de opleiding. De resultaten worden onder andere gebruikt voor het verbeteren van het onderwijs en de faciliteiten binnen en rond de opleiding. Daarnaast worden de resultaten ook gebruikt in voorlichtingsmateriaal voor aankomende studenten, waaronder de Keuzegids, Elsevier Beste Studies en de website www.studiekeuze123.nl.

Doe mee en win!
Naast dat het invullen van de enquête van grote waarde is voor je opleiding en dus uiteindelijk ook voor jou als student, kan het invullen je ook iets extra’s opleveren. Als deelnemer maak je namelijk onder meer kans op een iPad2 en één van de vele andere prijzen!

Meedoen via internet
Meedoen kan eenvoudig door te klikken op de link in de e-mail van begin februari of één van de herinneringsmails. Je kunt meedoen tot en met 6 april 2012. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Namens de opleiding danken we je alvast hartelijk voor je deelname!