Stukken Overleg-GV van 14 mei

Vandaag vindt de éénnalaatste overlegvergadering plaats van het collegejaar 2011-2012 en het is een bijzondere. Het is namelijk de laatste overlegvergadering die collegevoorzitter Roelof de Wijkerslooth meemaakt op onze universiteit. Niet speciaal om dit te vieren, maar toch het vermelden waard, is dat er bijzonder veel onderwerpen op de agenda staan. Niet alleen wordt de discussie omtrent het profileringsfonds voortgezet, maar ook wordt er gesproken over studiekeuzechecks, de digitalisering van personeelsdossiers, privacyrichtlijnen voor het gebruik van Osiris en de tussentijdse evaluatie van het bindend studieadvies.

Voor de stukken kunnen jullie zoals altijd weer terecht op Radboudnet. Let op: hiervoor moet je inloggen met je studentnummer en je wachtwoord! De vergadering vindt vanmiddag om 14 uur plaats in de Senaatszaal van de Aula. Iedereen is natuurlijk weer welkom om plaats te nemen op de publieke tribune!