Stukken voorbereidende GV 7 mei

Vandaag staat weer een voorbereidende GV op het programma met USR en OR, waarin de vergadering van 14 mei met het College van Bestuur wordt voorbereid. Vanwege de uitreiking van de Vrede van Nijmegen-penning later op de middag, is de voorbereidende vergadering vervroegd naar 12:30 uur in de Senaatszaal van de Aula. Voor eventuele toeschouwers betekent dat dus oppassen!

Op de agenda staat onder meer de evaluatie van de invoering van het BSA (Bindend Studie Advies) en het bijbehorende mentoraat, de privacyrichtlijnen die het College op verzoek heeft opgesteld voor de omgang met studentengegevens in Osiris, een USR-notitie over studiekeuzegesprekken en wordt er opnieuw gesproken over de regeling FOndS voor het collegejaar 2012-2013. Duidelijk is wel al dat studentbestuurders voor volgend jaar niet hoeven te vrezen; dan zal er niet worden gesneden in het budget voor de bestuursbeurzen!

Alle stukken voor de voorbereidende vergadering zijn weer te vinden op Radboudnet. Let op: hiervoor moet je inloggen!