Update: Taskforce UB

De komende weken zal de Universitaire Studentenraad terugkoppelen hoe de verschillende taskforces functioneren, gefunctioneerd hebben en de laatste maanden nog zullen functioneren. Vandaag is het de beurt aan de Taskforce UB.

De Taskforce UB is geen taskforce met een uitgebreid takenpakket, maar heeft als gesprekspartner van de Universiteitsbibliotheek wel een belangrijke functie. De Taskforce UB onderhoudt namens de USR het contact met de UB en komt geregeld naar klankbordgroepen om kleine, praktische verbeterpunten aan te dragen. Dit jaar is bijvoorbeeld de Learning Zone besproken, de nieuwe Lounge geopend en daarnaast zijn de openingstijden van de UB voor de USR een constant punt van aandacht.

De Taskforce UB is daarnaast met een ander project bezig. Om de verschillende werkplekken op de Radboud Universiteit onder de aandacht te brengen, heeft de taskforce de route naar deze werkplekken op bewegend beeld vastgelegd. De taskforce zal in de komende weken de filmpjes monteren en deze – als alles goed verloopt – voor de laatste tentamenperiode van het jaar proberen op NU!Medezeggenschap te zetten, zodat de beschikbare werkplekken door de studenten zo eenvoudig en efficiĆ«nt mogelijk gebruikt kunnen worden.