Zestiende Universitaire Studentenraad geïnstalleerd

Vanmorgen is de 16e Universitaire Studentenraad geïnstalleerd in de Senaatszaal van de Aula. Tegelijkertijd heeft zij haar nieuwe presidium verkozen. Het presidium functioneert als dagelijks bestuur van de Universitaire Studentenraad en zal voor komend jaar bestaan uit Patrick Verleg (voorzitter), Marcella Monteiro (vice-voorzitter) en Wouter Exterkate (secretaris). Patrick zit in de Universitaire Studentenraad namens AKKUraatd, Marcella is de afgevaardigde van het SOFv en Wouter neemt plaats namens asap. Hiermee is het een zeer gevarieerd presidium, waarbij zowel de gekozen leden als de benoemde leden een positie hebben verworven in het presidium.

Patrick Verleg: ‘Ik zie het komend jaar met vertrouwen tegemoet. Met belangrijke onderwerpen als de herziening van de bestuursmaandenregeling en de herinrichting ICT wordt het een spannend jaar. Met deze USR en dit presidium gaat het zeker lukken om er het beste uit te halen’.