Meer werkplekken in de UB

Vanuit studenten blijkt duidelijk een behoefte aan meer werkplekken, daarbij gaat het om extra studieplekken maar ook om meer verschillende soorten werkplekken. Vanuit de Universitaire Studentenraad is de taskforce UB samen met de Universiteitsbibliotheek bezig met het verbeteren van de werkplekken. De USR wordt ook betrokken bij het toekomstplan van de UB en is erg blij met de constructieve houding en de vele idee├źn die vanuit de UB worden aangedragen. Zo kunnen boeken en tijdschriften die nauwelijks worden uitgeleend worden verplaatst naar het archief. De ruimte die vrijkomt kan gebruikt worden voor extra studieplekken. De UB bekijkt nu samen met het Universitair Vastgoedbedrijf welke mogelijkheden er zijn en hoopt in 2013 al een kleine uitbreiding van het aantal werkplekken te kunnen realiseren. Helaas is het nog niet zeker of dit lukt, maar dat op termijn het aantal studieplekken uitgebreid zal worden is wel zeker.