De Rector gaat weer on Tour

Op 6 februari zal de Rector Magnificus (prof.mr. Kortmann) de Faculteit der Rechtsgeleerdheid bezoeken en aan de hand van kritische stellingen over het onderwijs in discussie gaan met de rechtenstudent. De activiteit vindt plaats in CC4, start om 12:30 uur en zal tot 13:30 uur duren. Iedere rechtenstudent is welkom en kan tevens genieten van een gratis lunch met koffie/thee. Op deze middag zullen verschillende onderwerpen aan bod komen. Studenten zullen met de rector in discussie gaan over de numerus fixus, het verplichte onderwijs in de master en de aankomende bachelorscriptie. Moet de universiteit de student wel zo betuttelen met het verplichte onderwijs, of weet jij wel hoe je je het beste kan voorbereiden op de masterscriptie? Heb jij zo je eigen idee├źn over deze onderwerpen en wil je je mening graag aan de rector voorleggen: kom dan naar deze bijzondere activiteit! We hopen jullie allemaal te zien op 6 februari!