Nacht van de UB komt eraan!

Nacht van de UBMorgennacht is het zover: de Universitaire Bibliotheek zal van 26 op 27 maart voor het eerst een hele nacht open blijven. In die nacht kan er uiteraard gewoon gestudeerd worden, maar er vinden ook veel speciale activiteiten plaats. Zo kun je tot 03:00 terecht bij het Academisch Schrijfcentrum voor al je schrijfproblemen, is er een voordracht van de campusdichter en vindt er een college over de geschiedenis van de RU plaats. Verder kun je om 01:00 meegaan met een rondleiding achter de schermen, is er om 03:00 een optreden van literair gezelschap ‘Op Ruwe Planken’ en vindt er in de vroege ochtenduurtjes een silent disco plaats.

De Universitaire Studentenraad heeft in samenwerking met de UB deze nacht georganiseerd. Iedere student is van 22:00 tot 08:00 welkom in de Universitaire Bibliotheek! Op de website van de UB is het hele programma te vinden.