Dinsdag 9 april: Dag van de Medezeggenschap!

Dag van de MedezeggenschapAanstaande dinsdag vindt de ‘Dag van de Medezeggenschap’ plaats op de meeste faculteiten. Verschillende Facultaire Studentenraden en uiteraard ook de Universitaire Studentenraad zullen die dag laten zien wat het nu eigenlijk inhoudt om actief te zijn in de medezeggenschap, waar ze dit jaar mee bezig zijn geweest en wat voor de komende tijd nog op de planning staat. Deze dag vindt ruim 2 weken voor de kandidaatstelling van de verschillende gremia plaats: van 22 t/m 26 april kun je je namelijk verkiesbaar stellen voor de opleidingscommissie, facultaire studentenraad of universitaire studentenraad. Overweeg je om komend jaar de medezeggenschap in te gaan? Of ben je benieuwd wie nu eigenlijk in de medezeggenschap actief zijn en wat ze doen? Kom dan vooral aanstaande dinsdag langs!

Universitaire Studentenraad
De Universitaire Studentenraad wilt aanstaande dinsdag tijdens de lunchpauze je mening horen! Op het Pieter Bondamplein (het plein voor het Cultuurcafé) en in de Thomas van Aquinostraat zijn verschillende stellingen op een ludieke manier te beantwoorden. Daarnaast kun je ook een praatje maken met de USR-leden.

Facultaire Studentenraad Letteren
De FSR van Letteren is dinsdag in de lunchpauze te vinden op het Erasmusplein! Je kunt meedoen aan de fotowedstrijd, het Grote Minor/Major-Overlap Spel en de Klaagmuur.

Facultaire Studentenraad Sociale Wetenschappen
Benieuwd wat de FSR van Sociale Wetenschappen doet? Kom dan langs in het Spinozagebouw tussen 10:30 en 14:00, de FSR-leden staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Facultaire Studentenraad Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen
Op de 15e verdieping van het Erasmusgebouw is het te doen voor de Facultaire Studentenraad van FTR. Hier vindt in de lunchpauze een informatiebijeenkomst plaats!

Facultaire Studentenraad Medische Wetenschappen
Op het studieplein van de Medische faculteit is de hele medezeggenschap van Medische Wetenschappen te vinden. Tussen 10:30 en 14:00 kun je hier meedoen aan Medezeggenschapstwister en Fietsenstallertjeprik. Daarnaast zijn o.a. de assessor, FSR, opleidingscommissie en het SOOS te vinden op het studieplein om al je vragen op af te vuren!

Facultaire Studentenraad Rechtsgeleerdheid
Benieuwd naar de FSR van Rechtsgeleerdheid? Zij staan op het plein voor TvA6 met een informatiestand over de medezeggenschap!

De FSR van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica organiseert in week 16 de Dag van de Medezeggenschap.
De FSR van Managementwetenschappen heeft twee informatiebijeenkomsten georganiseerd. Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen via studentenraad@fm.ru.nl.