Voorlopig toch nog printen zonder Péage bij UB

Afgelopen week zijn op een groot deel van de RU de printers vervangen door multifunctionals. Ook in de Universiteitsbibliotheek is dit voor een groot deel gebeurd, maar er zijn ook wat oude printers blijven staan. Met het plaatsen van de multifunctionals is het namelijk alleen nog maar mogelijk om met Péage te betalen, maar hier beschikken nog niet alle studenten over. De USR heeft bij de projectleiding aangegeven dat er onder andere internationale studenten zijn, die geen Péage-mogelijkheden hebben. Een structurele oplossing is nog niet gevonden, vandaar dat het nog mogelijk blijft om in de UB naast Péage met je chipknip of een Xafax-kaart te betalen.

Daarnaast heeft de USR signalen opgevangen dat studentenorganisaties er hinder van ondervinden dat er in de Copyshop niet meer contant kan worden betaald en er dus geen bonnetje wordt ontvangen voor de declaratie. De USR gaat verder in gesprek met de Gebruikersdienst ICT met de vraag of studentenorganisaties ook de mogelijkheid tot Péage kunnen krijgen. Daarnaast houdt de USR het hele project goed in de gaten. Mocht je op problemen stuiten met de nieuwe multifunctionals of Péage, laat het dan weten!